O METER FRÅN HAVET

Gullmarsstrand ligger så nära vattnet man kan komma, på en långsträckt brygga med utsikt över Gullmarsfjordens öar och vikar. Vårt unika läge vid havet skapar en känsla av absolut ro och absolut närvaro, oavsett antal sekundmeter.

Generös ankomst

Det första som slår dig är Gullmarsstrands unika läge vid havet, i gattet mellan Västerhavet och Gullmaren, Sveriges djupaste fjord. Här råder en känsla av absolut ro och absolut närvaro. Hotellet har vuxit fram sakta men säkert under trettiofem år med estetik och kvalitet som starkt närvarande drivkrafter.

Generösa rum

De 142 bäddar du har att välja på är alla lika smakfullt designade. Storlekar och läge kan du välja när du kontaktar oss.

Havsutsikten är unik, så som sig bör när du bor vid kanten av havet. En del av hotellet är beläget högt uppe på berget. Utsikten från detta hus, där allt en gång startade, förklarar kärleken.

Varför förstår du när du stiger in och ser ut.

Läs mer

Gottgörande omgivningar

På och runt Gullmarsstrand med omgivningar väntar både små och stora äventyr och upplevelser. Här går lika bra att "bara vara" och njuta av stillheten och havsutsikten, eller aktivera sig genom tex kajakpaddling eller en båttur.

Läs mer

Genuina bad

Fiskebäckskil är en av Västkustens klassiska badorter. Vi för traditionen vidare i en förfinad version av det sena 1800-talets kallbadhus. I Sinnenas Havsbad kan du njuta av basturum i olika temperaturer och salta havsbad. Miljön omsluter dig med tidlösa former och material. Slappna av, blunda och låt tiden stanna upp.

Vi kan även erbjuda härliga spabehandlingar samt för den som önskar träna - gym med Bohusläns blåaste utsikt!

Läs mer

Fiskebäckskil

I det pittoreska lilla samhället känner du fortfarande närvaro av sjöfart och väderbitna skeppare. En promenad på kullerstens-gränderna för att beundra de vackra gamla kaptenshusen är att rekommendera. Fiskebäckskil är dramatik och mjukhet i skön förening. Det har inspirerat många konstnärer förr och nu. En av de mer namnkunniga är Carl Wilhelmson. När du är här kan du inte låta bli att ta Fiskebäckskil till ditt hjärta.

Gastronomi

Vårt kök skapar olika menyer utifrån säsongens råvaror. Gäster brukar sitta kvar länge vid bordet och njuta. Utsikten bidrar. Köket är KRAV-certifierat och vi är medlemmar i den regionala föreningen "Västsvensk Mersmak". Vi är övertygade om att du märker detta engagemang i maten vi serverar, och i servicen och omtanken vi ger dig som gäst.

Läs mer

Subscribe to our Newsletter

Stay updated and get tips, news and great offers. Subscribe to our newsletter.

Thank you!